Styla sönder en audi 80

Hej, jo jag undrar vart man kan få tag på utvändig styling till audi 80 1.8 -87, kommer ha 22 000 att spendera på den, har hittat ett kjolpaket till audi 90 coupe som troligen ska modifieras så det passar, om det inte passar rakt av vill säga, men behöver mer styling, börjar på utsidan sen går man invändigt..



Svar på inlägget: Styla sönder en audi 80



Hardu inte fälgar så ärju det det allra viktigaste, enligt mig och många andra! Oftast så är det ju att ta bort listor och sådant som gör störst skillnad. Fast då kanske man måste lacka omhele skiten..


hehe fälgar kan jah få billigt av en polare, 17"s fälgar, men jah får nog ta det billiga styling alternativet först ^^ ta bort listerna emblemen osv.. bilen måste ändåså omlackeras till en annan färg.. men jah skulle vilja veta vart jah kan få tag på huvscoop,snygg vinge antagligen japsare, sporttanklock, och hur många grejjer jag måste ta för att sätta in en audi v6 2.8l ?? har fått en ganska taskigt respons så om jag säger såhär då, all styling som går till en audi 80 -87


Vet inte om det är rätt årsmodell men annars hittar du nog lite styling här: http://www.nrw-tuning-center.de/portal/ . fault.aspx


checka in min förra bil "audi 80". ligger under galleri&projekt: bilar jag ägdt.. ..


realcar har en del scoop


hehe :p jo det har dom nog, men dom e så vanliga tycker jah.. detsamma med evo scoop, vill ha tag på något ovanligt och snyggt..


kolla på www.wsrp.se


nice fan, vah hände me den då? såldes lr?..


tack tack, jag böt bort den. .. men jävlar att folk glodde ..





Vad får du betala för lack? 22.000 kommer man inte så långt på egentligen om man inte får bra pris på allt. Det mesta du söker finns nog hur som helst på www.realcar.se ... www.creatix.se har lite kul grejor också!


hehe du har valt bra bilval;) jag köper mitt från www.dreamcar.nu där finns massor till audi 80.. kolla in det


lack får jag gratis fassan var lackerare i 11 år och har allting för omlackering, men jag vet inte bara vilken färg jag ska ha nja.. kollade runt lite på dom 2 och hittade inte så himla mycket.. men en sak är säker, jag ska ha en audi 200 tq motor iställe för original 90 häst, blir nog mycket modifikationer.. ( gillar o pyssla ) men den billiga stylingen (den som är gratis) ta bort lister etc,svetsa igen bakdörrarna och ta bort handtagen, ta bort antennen,ta bort original tanklock och svetsa på en plåt för att sedan sätta i sånt där runt lock (om ni fattar vad jag menar) för jag hade tänkt o göra den ganska extrem, inredning ( sätena i fram ska bytas till audi 80 2 dörrars stolar ( pgra bakdörrarna igensvetsade) men det är iaf den mest billiga biten som jag har tänkt så långt.. men det är en audi 80 - 87 som jah har kollat in.. ( på bilder vill säga)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka