Hur få loss växelknoppen på golf IV

Tjena. Nu hade jag äntlingen tänkt att byta växelspaksknopp och damask på min golf IV, men hur gör man för att få bort orginalknoppen? Jag har provat att vrida och dra i den men inget händer. Hur får jag bort knoppen?



Svar på inlägget: Hur få loss växelknoppen på golf IV



ska väll bara va att skruva av den ? så va de på min bil iaf


Om det inte går att vrida, pröva med att ta i hårda tag. Använd t.ex. sax eller kofot eller vafan som passar. Knoppen ska du väl inte vara så rädd vid om du ska ha en ny?


aa men man vill ju gärna att växelådan ska sitta kvar hehe.. jag fick tag på en guide till hur man byter den så det blir nog inga problem. Tjackade knoppen och damasken idag, riktigt fina


Var hittade du denna guiden? Posta gärna.


fick den av en snubbe på vwgolf.se, här är länken:http://bolsen.homeip.net/knobinstall.html dom installerar en knopp med belysning så det e lite kabledragning med men den e bara och skippa.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka