Talladega läpp ng900

Jag undrar om någon vet var man kan få tag i en Talladegaläpp till min 900 -96. Om någon har en till salu eller vet var man kan hitta en sådan så bli jag tacksam!



Svar på inlägget: Talladega läpp ng900



jag köpte min på Saab. Spoileläppen är orginaltillbehör.


vad fick du betala för den?


Frontläppen kostade 1400kr (olackad). Vill du ha sidokjolar så passar gamla 9-3:ans till din bil. Sidokjolarna kostar 1860kr(2st olackade). Vill du veta hur det ser ut kan du kolla in min bil. Lycka till!


Tips är annonsera på STCS forum. Är ju många som bytt till Viggen/Aero paketet. Eller om du kolla på någon skrot. Kanske de har. Jag hade aldrig lagt ner 5000 plus lack på Talladega-läppen och sidokjolar när man kan lägga lite till och få Viggenpaketet (som jag tycker är snyggare) Men självklart får du göra som du vill. Hur som helst, blir det lite snyggare hur du än gör! Lycka till


tackar för alla tips! letar för fullt:D





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka