Ny info om stylad bil!

Skriver en ToDo lista för att visa hur projektet har gått. Montera/passa in kjolpaket =klar Fixa små rostangrep på insidan dörrarna =klar rikta höger framdörr efter en liten buckla =klar slipa ner bilen för lack och maskera =klar monstera/lacka galler i kjolpaketet = ej klart plasta fast kjolarna för att undvika skarv =ej klart lackera hela bilen utvändigt =ej klart montera en japsdämpare =ej klart Bilen lämnades in till seriös styling firman dagen efter midsommar vilket blir nu 14v på måndag. Tycker det har tagit väldigt lång tid och till svar utav firman får jag att dom varit väldigt fullbokade och försökt komma ikapp. Undrar bara varför dom tog i emot bilen om dom inte hadde tid? Inte fan skulle volvo/saab eller liknande tagit i mot en bil om dom inte hade tid att fixa den. Känner mig nu väldigt bitter då jag har missat hela sommar sesongen med en stylad bil jag trodde jag skulle ha.



Svar på inlägget: Ny info om stylad bil!



Vilken firma var det?


Träligt, du får se fram emot nästa sässong då


Du ska kunna kräva dom på nått, tex rabatt sa dom innan hur länge det skulle ta?


Kan du inte hålla det här till en tråd, istället för att starta nya så fort du fått reda på att det inte hänt någonting, som du inte gjort ett jota åt.


Skapa en projekttråd (och håll dig till den) eller använd bloggen. Låser här.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka