Lackering av Opev Vectra B -96

funderar på att lacka om min via Opel vectra B -96a, Den är vit just nu. Men har funderat på att ha kvar den vita färgen och sedan lägga till en annan färg. Blå är ju rätt snyggt till Vitt, men finns säkert andra fina färger till vitt. Sedan hur man ska lacka, om man bara ska göra ett sträck under fönsterlisten och måla "den andra färgen" neråt och sedan vit uppåt. Någon som har någe mer förslag eller någon kul idé, Skriv och förklara. /TObbe



Svar på inlägget: Lackering av Opev Vectra B -96



Kan ju bryta av den med något snyggt tribal mönster eller något


tribal eller någon sorts pinstriping? ir vad sägs om att kvar den vita färgen nedtill och den blå upptil? kanske en motiv lackering?


ahr hittat några bilder, där dom har delat av färgen med en tribal just under fönsterlisten. ser riktigt bra ut faktiskt. men känns som att ja vill ha blått nertill. Ska leka lite i photoshop och se hur det blir, måste bara få tillbaka min digicam så ja kan ta nå bilder å leka lite.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka