hjälp med solfilm!

Hejsan jag har sett en solfilm som är, ja vad ska man säga, blåspegel typ.. någon som har det på sin bil eller har någon annan bild där någon har det på. såg det på en s60 i helgen här i borås.. vill ha det på min bil, om ni har prisuppgifter med så vore jag tacksam! /Jesper



Svar på inlägget: hjälp med solfilm!



ingen


Hmm.. kanske inte är till nån hjälp det här men kan det vara så att han har spegel film och sen blå över :S för jag har dock alldrig sett en blå spegel film nånstans :S om den kanske inte då är från u.s.a.. men men aa :S


http://www.sungraphic.se/index.php/cPath/21 <- blå tvåskikts solfilm


Darkie: tack så mycket , var sådan jag letade efter kanske inte riktigt blåspegel men aa haha. tackar!


så lite så


ingen som vet vad det skulle kosta att tona min golf iv (5 rutor) med sådan "blå till svart" film (toptint)


står ialf vad filmen kostar på hemsidan: http://www.sungraphic.se/index.php/cPath/21_24_68 (tror jag då jag inte kan romerska siffror)


hur är det med framrutorna alltså, förarrutan och så, hur mycket toning och så får man ha på dem? någon som vet?


allt står på hemsidan om du bara läser haha (klicka på framrute solfilmen så kmr det en text, som säger att det är olagligt att ha solfilm på framrutorna i sverige, dock har jag hört att man får ha 75procent ljusINSLÄPP på framrutorna.. dock är det väldigt svårt att mäta fram, så det brukar inte få vara kvar så länge.





Fabrikstonat glas får man ha viss procent, men aldrig film oavsett hur ljus den är.


okey bra då vet man det !


Exakt, jag torska för d i lördags och jag har ljus toning men tur att man har extra ruter som inte är tonade





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka