Breda fälgar till golf 2:a 4x100 sökes?

Hejsan, jag är ute efter riktigt bred fälgar till min golf minst 225 i bred och uppåt. strl 15" eller 16" Har sökt överallt, hittar inte om det är någon som har nåt förslag var man kan få tag i sånna, så vore det väldigt tacksamt! bult: 4x100 mvh erik



Svar på inlägget: Breda fälgar till golf 2:a 4x100 sökes?



Vilken typ av fälgar är du intresserad av? splitternya eller begagnade? Har du provat att kolla med olika skrotupplag?


Bara det inte blir allt för dyrt upp till 6000:- tänkte jag, har kollat mycket på begagnat. Typ av fälg spelar inge roll bara dom är ok skick, Helst Med fet fälg kant.


Ok, endast fälgar eller vill du ha båda fälg och däck för det priset? Tänkte bara det finns en skrot i närheten där jag bor som säljer fina feta fälgar för småpoatis..


Kolla på denna sida: http://www.molway.com


har 225:or på nu....finns lite "Golf" sidor i usa/Europa som säljer Riktigt breda ska själv köra 250 sulor.....annars går det köpa "Breddare" till fälgaran som lägger på 1"...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka