Hjälp mig hitta torkarblad

Hejsan! Äger en tyskimporterad Honda Civic 1.3 1994. Den har vinge bak. Hittar inte rätt längd på torkarbladet som jag ska ha. Själva torkarbladet är 29 cm. Men det verkar som den lilla armen ska av också, för den är nitad i torkarbladet. Så här ser det ut: http://hondacars.kamikaze-drive.com/CIVIC020R.jpg (obs, inte min bil, men en likadan.) Alla torkarbladsåterförsäljare rekomenderar 410mm, och 380mm. Men är den 2 cm längre än den är nu, tar den i vingen.



Svar på inlägget: Hjälp mig hitta torkarblad



Dra in till Honda och köp en ny arm med blad, kanske blir dyrt men lönar sig nog då den inte bytas ofta, har även hört att man kan dra av gummiskrapan av bladet från armen och trä på en från till exempel biltema.


Hej! Letar efter flatblade blad i 12" men har svårt att hitta. Förarsidans 24" hittar man däremot lättare... Några tips? Mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka