Dålig inredning....Hur fan skall jag göra!?

Tjenare! Har införskaffat mig en Porsche 928s som jag fick skamligt billigt tack vare att inredning var i asdåligt skick. Knäckta dörrsidor,uppskurna stolar m.m. Luktar möss i hela bilen och är allmänt RIKTIGT skabbigt inuti! Tips om annat än bildemontering uppskattas verkligen. T.ex ngt bra sätt att få bort dofter vore verkligen uppskattat!!



Svar på inlägget: Dålig inredning....Hur fan skall jag göra!?



Ozon behandling kan funka. Fast jag skulle riva ur allt och bygga en ny inredning istället.


skulle nog köra en inredningstvätt till bilen och försvinner inte det så är det ättika som gör susen. googlade o fann denna firma till inredning http://www.swecase.se/bilinredning.html


börja med att riv ur hela inredningen, ta och tvätta den med varmvatten ta en rotborste och en hink med vatten och såpa för att gnugga/tvätta hela inredningen skölj sedan av den med varmvatten igen.


tack!!Bara ös in med förslag!!


Sätt i två sportstolar och kör bara med plåt i därrarna, ut med baksätet och in med bur. Snyggt och säkert


Ja,men jag vill ha den som original...annars hade det varit en lätt o snabb lösning! Tack ändå:D


Som tidigare nämnt, riv ut allting... Då hittar du i bästa fall de små mössen också! När du rivit ut allt så kan du ju ta mått på alla delarna och kanske sy om alla! Mycket tid och stora kostnader...


fler svar vore tacksamt!!!


Som sagt, ättika för lukten. Var noga med att stänga igen alla rutor och dylikt, så att det blir så tätt som möjligt. Sedan får det stå ett tag (beroende på hur illa det luktar . Annars tror jag att någon på forumet har skrivit om en annan metod. Ha en balja med vatten. Ös i massor av citrondoftande rengöringsmedel, stäng till ordentligt, låt stå. Sedan verkar det som om du har en hel del skrubbande att stå i Det verkar ju som om bilen i sig är ganska fräsch (själva karossen och så). Vilken tur att skogsmössen inte har gnagt så mycket på lacken också.. Lycka till!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka