fundering kring neon i cupen!

kan man koppla in det så här? Batteri --+-- säkring --+-- --_+-- neonrör \ / > switch < / \ Batteri --_-- säkring --_-- --_+-- neonrör eller saknar jag nått?



Svar på inlägget: fundering kring neon i cupen!



Du kopplar fran batteri via säkring till strömbrytaren till neonen, neonet jordas separat. Strömbrytaren jordas bara om det finns en lampa som ska tändas i läge on. Så du både saknar och har för mkt på ritningen.


Jag ger dig en lite bättre lösning! Batteri (+) -- säkring --- (+) neonrör (-) \ / \ switch < > jord ( minus på batteriet eller valfri plåt! ) \ / (+) neonrör (-) som stefan säger så måste du bara koppla på jord på brytaren om du har någon lampa eller så i brytaren.. isåfall blir schemat: Batteri (+) -- säkring --- (+) neonrör (-) \ / \ switch < > jord ( minus på batteriet eller valfri plåt! ) / \ / jord (+) neonrör (-)


tack


OM du inte vill koppla direkt på batteriet: Ännu bättre tips, så här har jag gjort, man kan även gömma kablarna bättre så det ser snyggare ut, men tycker detta är smidigast o man slipper koppla kablar till motorrummet från neonrören, har istället kopplat de tre olika neonrören jag har till cigg-uttaget och enkelt att ta ur om man inte vill använda det, men jag kör med dem på alltid så det är lugnt... kopplat till ett och samma uttag i adaptern till cigg-uttaget och det har fungerat utmärkt i flera år nu...


jag har köpt en cigg adapter som jag har bakom instrumenten, och har kopplat denna bakom cigguttaget funkar perfect!


Ja d där va la kanske inte d snyggaste..sen så e d ju rätt skönt att ha ciggpluggen ledig.. Ja drog in en extra kabel från motorummet.. sen så har ja brutit den me ett relä som styrs av tändningen.. på den har ja sen kopplat in killswitchar å diverse grejer..syns inget å funkar bra..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka