Polo GTI dtm-läpp Infinity Edition (bilder)

Beställde för några veckor sedan en dtm läpp ifrån mhstyling som skulle passa på min befintliga rieger läpp... är inte helt nöjd med resultat så kom gärna med tips och ideér, måste nog skaffa ett par kjolar nu tror jag, annars tror folk att man praktiserar som schakt maskin Det var lite mekk att få dit den, men kom framm till att det var enklast att ta loss hela fronten så man komm åt bra! Sen bar det av att börja borra och fixa framm distanser eftersom den inte passa dikt an mot läppen så hittade jag ett par fina guldiga 2 cm distanser! dom skall jag byta till svarta såsmånigom!! sen skall dom nog vara lite kortare också! Åkte till kinnekulle dagen efter och höll på att fastna på leråkern där, var inget roligt! lite rädd att hela fronten skulle ryka men såhär blev det iaf, skall ta nya bilder på hur slutresultatet blev, är lite suddigt där! Inte mycket kvar där... men ganska lätt nu när man vet hur man gör Där ligger den, "attack" Det som blev över ?! vart skall detta sitta *skoja* :blink: 3 skall bli en! 2 skall bli en nästan klart underifrån!! skall ordna en ny bild ovanifrån!! *springer till garaget* Lämna gärna synpunkter eller frågor, ha en bra dag



Svar på inlägget: Polo GTI dtm-läpp Infinity Edition (bilder)



Har själv precis tillv. en liknande till min bil i 3mm Aluminium.Är din frontspoiler slät undertill som det verkar så ska du absolut montera DTM-flärpen dikt an mot,dvs inga distanser.Det ser bara konstigt ut med distanser o blir för lågt. Mitt tycke iallafall..Bilder finns på mitt bygge om du vill se..Ska tillv o ha runt om.Bak blir det kanske i form av ngn slags diffusor.


Den går inte att ha så mycket närmare för den går inte upp i hålet om di förstår! sen vet jag inte om jag skall ha den svart eller röd!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka