Styling till Opel Calibra

ja har varit ute på blocket å tittat på en del calibror å ja undrar hur mycke styling finns de för calibra ja har ju sett en hel del. vilket body kitt skulle vara snyggt rieger eller zender ni får gärna komma med förslag. och ja undrar ska ja köpa en calibra 16v med 150 hk elle turbo.



Svar på inlägget: Styling till Opel Calibra



Turbo så klart, 150 hästarn upplevs som slö tycker jag.. Räkna dock med att du kommer få lägga ut en hel del cash på reparationer...


Jag skulle satsat på en 150hk. Då slipper man strul med 4x4 och dom går bättre än man kan tro.. Chip, filter och avgas så kom dom upp i 170hk med bilsport-kadetten med den motorn. Rieger gör helt klart snyggast grejor till Calibra! Ruskigt stilrent. Det finns även widebody, men det är nog rätt mycket jobb med det.


Har du råd är turbon självklart roligast. 4x4 är inte sånna problem som många påstår, sköter man de fungerar det fint plus att om man vill ha lite extra så finns det en färdig lösning på fördelningslådan god för över 500HK. Annars är 16V (150hk) inte tråkig heller. kört en sådan själv i sommar (som ska säljas nu) Felet med Calibra är att den har en tendens att rosta lite, men om du endå ska slänga på kjolpaket så är det ett mindre problem. Om du vill ha styling till bra priser och ok kvalite så finns Tuningzone.pl Dom har grymt mkt till calibra för mkt bra priser, leveranstiden från dom har varierat men alla har fått sina saker vad jag vet. För mer info gå in på www.calibrateamsweden.se mrcelica: en del pengar på reparationer? Motorn C20XE (och C20XE LET "turbo") är nästintill odödlig, LMM är det enda som har en tendens att bråka lite på vissa exemplar.


Finns mycket annat än motorn som kostar pengar på turboverren kan jag lova dig !


en annan bilig stylingfirman i polen är http://www.fx-tuning.pl/ men problemet är att sidan står på polska.


ja fördelningslådan är de enda jag har hört. men du vet ju mer saker så då kan du ju lista upp de


Jo sant, men reparation+förstärkning av dessa kostar inte så farligt. sen förstår jag itne riktigt va du menar med att det finns mkt mer än motorn som krånglar på turbon, enda skillnaderna från 16v är just turbo och 4x4 (på dom flesta modeller).


tycker du ska skaffa dig ett sånt här kjolpaket iaf http://www.scstyling.com/pub_images/ori . 1_1443.jpg http://www.scstyling.com/pub_images/ori . t_1444.jpg http://www.scstyling.com/pub_images/ori . 1_1445.jpg


Det är några stycken som köpt det, riktigt kaxigt men personligen så tycker jag det "sticker ut" för mkt i fronten. bilen blir ca en decimeter längre.





det är juh bara ta o modifiera det lite efter egna behov ^^


helt rätt, bara att börja plasta. "Custom made" är de enda som kan bli recis som man vill ha det.


haha du som skickade bilderna, haha airplane incoming!!!!!


Hehehe precis


Om jag skullke åka omkring med det där NASA kittet skulle dom få betala mig jävligt bra... Utskrattad kan man bli utan att försöka få sin bil att likna ett Klingonskt jagarskepp





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka