Köp av vita blinkers

Tjena, det är så att jag ska byta ut mina gula blinkers och sidoblinkers på min Audi 100 (modell 44) och har hittat blinkers på nätet för 450:- paret. Sidoblinkers har jag också hittat men ett par där kostar 250:- vilket känns lite väl saftigt. Kan man köpa sådant även på VAG eller har ni andra tips på var man kan få tag på det? MVH



Svar på inlägget: Köp av vita blinkers



Du behöver ju inte köpa just Audi sidoblinkers, går säkert hitta billigare till nån annan bilmodell, bara kolla så hålet i skärmen passar bra mot dom du hittar. Du kanske tillomed får tag på ett par som är snyggare än orginalet!


Intressant . Vet du möjligtvis vilka man ska kika extra på då? Antar att det är större chans att de passar om de t.ex. sitter på en VW än Honda o s v?


Sidoblinkers från VW och AUDi är likadana från början av 80-talet, fram till sent 90-tal. Om inte annat så har biltema vita sidoblinkers till din audi för 120kr paret ungefär.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka