Bra sätt på att lacka lister

Tjena hejsan! Har tagit bort listerna från min CRX nu. Nu återstår det bara att måla om dom (svart) eftersom dom är urblekta och fula.. Men hur ska jag gå tillvägas för att få ett bra resultat ? Vad ska jag putsa med för medel ? Sandpapper ? Behöver det lackas ? Det är dörrlisterna jag pratar om, dom på utsidan



Svar på inlägget: Bra sätt på att lacka lister



du ska inte lacka. Finns ett medel som heter Hagmans Bumper Shine. Finns på micro bla. Det är sååå jäkla bra. Det finns 2 olika, 1 med svart färgpigment i och en utan. Jag tog den med svart färgpigment!! Funkar svinbra! Det du får tänka på när du gjort det är att sedan när du tvättar bilen i framtiden och vaxar den efteråt så ska du inte vaxa på listerna. Det blir VITT!!! Så länge du inte gör det så räcker det i princip med en behandling, dina lister kommer se ut som nya!


okej lite taskigt för jag bor inte i Sverige bara ;/ bor på ÅLand. men dom har garanterat nått sånt medel här också har hört att det finns nåt som heter Turtle Wax ? Är det nåt att ha ?


Turtle Wax back to black tror ja d heter lr nåt liknade är samma skit typ d svarta håller i ett tag sen blir det blekt igen så det är bara köra på varge gång du tvättar lr känner för det


okej tackar men alltså jag har tagit nåt sånt därnt medel på min bakspoiler. och den blev svartare men det är fortfarande som nåt vit kvar på den. som om det inte sku ha torkat lr nåt skit. svårt å förklara vad det är men det kmr fram när det har torkat. hur ska jag få bort det ??


tvätta ordentligt. Troligen gammalt vax!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka