Xenon till gamle Saaben

Att det inte sitter några torkararmar utan den spolar bara med ett högt tryck så det blir rent ändå.



Svar på inlägget: Xenon till gamle Saaben



Okej, tackar för alla inlägg.. Jag gillar texten från bilprovningen.. Vi rekomenderar att byta tillbaka vid varje återbesiktning för att slippa en kostnad på 200kr (ombesiktning).. haha Men varför ha en nivåreglrering? Är det något automatiskt, eller vad är det för något? =S Jag är bara såå sugen på det där blåa ljuset dem ger.. =P Men det krävs alltså en himla massa ombygnader & kostnader för att få det helt lagligt.. Men va fan, va kostar det om man blir stoppad av en flygande besiktning då? En sak till: Är det någon som vet vilken sockel det sitter på min typ av bil? H4/H7? jag har inte en aning...


Jag har bi-xenon-konverterat (hel & halv) min bil och har varken automatiskt nivåreglering (sänker lamporna om bilen är tungt lastad så de ej bländar mötande) eller strålkastarrengöring. Jag hade tur att komma egenom besiktningen med det. Han tyckde dock de stod för högt, så han fiskade fram mejsen och skruvade ner dem. I övrigt ingen kommentar. Men det är, som flera säger, inte lagligt för det. Är bilen helbilsgodkänd får du inte ändra någonting om man ska vara petig. Stod i AutoMotorSport för ettag sedan att varken besiktningen eller polisen brukar bryr sig så länge de inte är felinställda. Men det har säkert hänt att folk blivit stoppade/fått nedslag hos SB pga. det.


borde vara H4 för du har väl hel och halv på samma lampa


Jag saxade det från http://www.xenonkungen.se, så det är inte SBP som skrivit texten





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka