lås tråd

lås tråd



Svar på inlägget: lås tråd



tänkt och rycka dän från nån eller?


Köp och pröva vettja


köp egna istället för o sno förhelvete


jag har inte sagt att jag skulle sno dom jag ville veta vilka sett man kan sätta fast dom på så du behöver inte vara uppkäftig. jag har egna som jag köpt från bussig.se elelr vad sifdan nu hette men jag ville bara veta vilka sätt det finns att fästa dom på och hur hållbart det är.har kvitto på kr på vindavvisarna.så du behöver inte ora dig meedin.


jag fäste med dubbelhäftande tape på min, satt kvar i ur o skur, om de e kvar nu vetja inte då bilen e såld!, men att rek nåt starkare annars är de lätt ryckta.


Här hettar det till direkt


Tror inte det är nån större risk att nån snor dina vindavvisare, det är bara sätta fast dom på det lättaste sättet. Vetefan vem som vill sno sånna annars, det är ju inte jättesnyggt precis.


brukar dom inte sitta med dubbelhäftande tejp eller clips ? kan annars om jag kommer ihåg då jag kommer hem kika på Far´s 740.


SItter med dubbelhäftande tejp, men när jag satt fast mina köpte jag emblem tejp och hade också lite lim på, säkrast så eftersom det är många snorungar som far och tar vindavvisare. =/





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka