Dimljus fram, Golf II

Har tänkt att montera dit dimljus på min golf. Hade tänkt sätta dit ett par helt vanliga dimljus i kjolen där fram. Undrar nu om någon vet om det finns några kablar färdigdragna i motorummet till dimljus fram? Har nämligen en brytare med både fram & bak på. men de e ju bara bak som jag har... =/ Skulle någon kunna beskriva lite hur man kopplar isf?



Svar på inlägget: Dimljus fram, Golf II



Det finns säkert färdigdragna kablar, men det saknas nog lika säkert ett relä i reläboxen för dimljusen... Själv skulle jag nog ha dragit in nya kablar i kupén, och satt in en vippa, lite diskret nånstan... Men en annan variant är ju att använda orginal knappen, bara för att styra ditt egna relä och kablage... Då är det ju bara att mäta fram vars det finns spänning när knappen är "på", och sen dra reläet me den spänningen! Enkelt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka