väntat 10 veckor på stylad bil

Lämnade in bilen på hellackering utvändigt i samma färg och montering av ett kjolpaket som var hemma. Det fanns lite rostangrep (längst ner på insidan dörrarna) som skulle slipas och lackeras om. bilen hade precis innan inlämning fått en "hit and run" av en annan bils dörr i min dörr som måste riktas eller vad de nu hette men kollade privat med en lackerare om dom tex kunde fixa sånt vilket va cool lugnt. bilen står nu efter 10v på måndag 11v ner slipad och kjolpaketet inriktat och inpassat men de ska lackas separat.(som på bilderna) Rosten eller dörren är inte åtgärdad eller bokad till verkstad vad jag vet än. Ska det ta sån tid eller vad tycker ni jag ska göra? Aldrig lämmnat in bil/bilen till stylingfirma för så jag vet inte. Har inget imott firman. Dom är trevliga och välbemötande men de är ju ändå min bil och seriöst företag.



Svar på inlägget: väntat 10 veckor på stylad bil



Hade ni inte satt nån tidsplan innan du lämnade in bilen? Frågade du inte hur lång tid det skulle ta? Annars kanske dom tror att det inte vart nån vidare panik med bilen?


vi disckuterade ldet lite smått och jag sa att jag gärna ville ha bilen så jag kunde åka till japmeet med den vilket va den 15 juli


fyfasen vilken onödigt lång tid


åk dit och be dom åtminstone börja med den. Annars kan du ju ta tillbaka den, och gå till nån annan. Har dom inte gjort nått åt din bil har dom inget att ta betalt för heller.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka