Polera/vaxa en Volvo 854 Mörkgrön

Har aldrig vaxat eller polerat en bil förut, men nu när första bilköpet äntligen har blivit av så undrar jag ifall ni har lite bra tips och så, vad man ska tänka på så att säga - och hur gör man för att få bästa resultat. Vad jag har läst här på Garaget är att Sonax flytande hårdvax verkar vara det bästa... Jag skulle inte klaga om det gick att få bort lite smårepor och lite rost också



Svar på inlägget: Polera/vaxa en Volvo 854 Mörkgrön



köp deras polish och flytande hårdvax, köp hem trassel eller om du har massa rena trasor funkar de lika bra. ( om du inte kör me maskin) tvätta bilen, skinna den torr, lägg på polish på små ytor med trasa eller trassel för de är enklare att arbeta med små ytor., låt torka nån minut och torka sedan av med torr trasa. stå inte me bilen mitt i solen så lacken är varm, blir inge bra då. Sen gör du bara så över hela bilen med både polish och vax. undvik lister osv. lycka till.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka