listerna på volvo s40 -97

skulle vilja ta bort listerna på min s40 och lacka dom, började med fronten för ett tag sen. och fick bort den, men listen ville sig inte, någon som har gjort detta själv och har några tips på hur jag ska gå till väga för att lyckas?



Svar på inlägget: listerna på volvo s40 -97



vet inte om dom går att ta lös, maskera annars o lacka listerna på plats.. dörrlisterna däremot e ju bara att rycka loss, dom e enkla.


Ta de försiktigt när du ska bort med dörrlisterna bara. Är lätt att dom böjer sig å då går dom inte att få dit igen. Å andra sidan e de ju snyggare om du bara tar bort dörrlisterna. Listerna fram å bak får du nog lacka på plats. Går att ta bort dom men de e svårt.


är det nått speciellt håll man ska plocka listerna ifrån? Skulle ta mina igår men dom verka ha härdat fast eller nått, kanske superlimmat den rejält :S tips?


jag tog bara i man får nog hjälpa till med en skruvmejsel med lite gummi på så man inte skadar lacken.. men klistret dom sitter fast med sitter så in i helvete...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka