sidomarkeringsljus (s40) måste ha?

Ja frågan e ställd...Måste man ha det? ...tänkte nämligen skippa dom när jag monterar mitt kjolpaket!...men jag vet inte vad dom har att säga om det på t.ex. besiktiningen!? Någon som vet!?



Svar på inlägget: sidomarkeringsljus (s40) måste ha?



Behövs inte... Skulle ju sitta på alla bilar isf.


Vet du? eller tycker/tror du bara?


den är har ju helbils godkännande då får man väl igentligen inte ändra nått. så jag tror du måste ha kvar dom


klart är ju att bilen är helbilsgodkänd och man inte får göra något, men skall du byta stötfångare så kan du nog skippa lamporna med. för gnäller dom på det så gör dom nog det på stötfångaren med.


du behöver ej sidoljusen!


stämmer, polarn plockade bort sina, de va inte ett ord om de på bilprovningen...


Det är bara att plocka bort. Bilprovningen nämner inget.


ok gött e de! ...bra på 2 sätt då...för det finns inga "hål/uttag" i kjolpaketet för just sidomarkeringsljusen och då slipper jag jue göra "hål/uttag" för dom också då jue + att jag tycker innerst inne att den e nog det enda fula på en s40


vad är det du säger? det enda som e riktigt fult på S40 e strålkastartorkarna:P Däremot tkr jag att d börjar bli sjukt uttjötat mä vita sidoljus! Va äre för kitt du ska ha då? Realcars lr?





Det e kopian till realcar...köpte det genom tuningshop...


okajokaj, du går i alla andras spår då;)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka