gälar i huven..

tja...håller på o fixar i ordning ev huv till jettan...de sitter gälar i limmade så ja håller på o spacklar o donar o ska börja lacka i morrn....bilen är typ gråsvart...nån som har nåt tips på färg till huven?....undrar även om de kommer in vatten o shit som kan va farligt för de under huven....är lite osäker på just den biten...tack på förhand/micke



Svar på inlägget: gälar i huven..



Mattsvart...


Det hade vart snyggt om bilen är grå, att det börjar en svartmetallic rand som är lika bred som grillen längst fram som sen blir allt bredare tills att den når kanterna längst upp på huven. fast då skall hällst taket & bakluckan också vara svartmetallic så blir det som en fet stripes. Det e mitt tips;) lycka till.


Kör mattsvart=) De e fet gött på en jetta!!


Nej, lacka den i samma färg som bilen, så drar du matta silver ränder över hela istället! Ingen jäkla bonnestyling!


gör nog inte så stor skillnad ändå. svårt o se när bilen är mörk. hade sett schysstare ut om bilen hade varit i ljusare färg.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka