Hur sänker man en peugeot 405 där bak....?

tjena jag har den nyaste 405:an (le mans -95) och jag fattar inte hur man ska sänka den där bak ??? har kollat på peugeot sport club men fattar fortfarande inte riktigt :S någon som vet???



Svar på inlägget: Hur sänker man en peugeot 405 där bak....?



Vissa peugeot... och andra bilar med torsionstav är gratis att sänka... Du tar ut staven och flyttar den ett par splines åt något håll och sen är den sänkt... Men kolla med någon som gjort det förr innan du sliter ut staven, då du säkert lär hålla den i spänn eller nått sånt när du håller på... Vet bara att det är så det funkar på dessa fjädringar...


jo så långt vet vi med... men det e det som du säger någon som har gjort det som han behövde hjälp utav.. )= det e det som e det bästa med peugeot att det kostar inte många ören att sänka den bak !! men tack iaf!


har samma fråga hoppas nån har nått bra svar på de !!


du kan gå in på peugeot sport club och klicka på mektips men det funkar inte riktigt så på min 405:a


ja såg de va precis inne men verkar lite krångligt så får se om jag tar mig an de





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka