USA-blinkers

har letat ett tag nu efter USA blinkers till min s40. någon som vet vart man kan köpa sånna, om de funkat bra och ungefärliga prisklassen ??



Svar på inlägget: USA-blinkers



finns på bilia....men kom ihåg att du ska ha lampsocklen oxå i usa utförande! alltså helt komplet...


som extrem_xxx skrev, dom finns på bilia, eller att beställa via volvohandeln, du måste också ha usa konverterar sockel... har för mig att dom kostar 700:- st exkl sockel o kablage, kan vara smart att koppla in en strömbrytare inne i kupen, då de e olagligt, så man kan stänga av ljusen vid olämpliga tillfällen, såsom besiktning, flygande bilinspektioner osv... lycka till


Olagligt.. det är ganska konstigt då BMW 5serie, nya V/S/C/XC 40/50/60/70/80/90 har det så!.. menmen:P Har hört att d e d.. men frågan e hur mkt bryr dem sig?


nej men på dom bilarna, tex bmw, s/v40, v70 05- osv så e de possitions ljus, och eller parkeringsljus som lyser, men själva blinkersreflektorn får inte lysas upp av något annat än blinkande oragne, e de vitt sken så e de inte olagligt men då blir de inte den klassiska usa-looken... sen om någon bryr sig de e en annan femma.... talar bara om hur man kan göra om man vill vara lagligt olaglig!!


Okaj, har aldri tänkt på d mä deras reflektorer fkatiskt! Då lärde man sig nåt nytt:)


du får köpa 2 stycken lamphållare med 3 stycken kontakter i istället för dom 2 du har på nu!! så lyser dom konstant (alltså byta den glödlamporna sitter i)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka