Lammullshätta och bomullshätta, vilken till vad?

Hej! Köpte en billig polermaskin från jula idag. Det följde med en lammullshätta(lite fluffig,syntet) och en bomullshätta(tunn), vilken är till för vad? Har meguiars tre stegs serie:Deep Crystal Paint Cleaner steg 1 DEEP CRYSTAL Polish steg 2 DEEP CRYSTAL Carnauba Wax Steg 3 Har fått höra nu efter jag har köpt den att jag ska ha sån skummgummi liknade platta ist... vad säger ni?



Svar på inlägget: Lammullshätta och bomullshätta, vilken till vad?



Den maskin du har köpt är helt värdelös till allt annat än att slippa gnugga bort vaxet för hand... Med all säkerhet så är det en oscillerande rörelse på trissan och runt 700RPM eller nått sånt löjligt... Du kommer aldrig få upp någon friktion mot lacken med den och resultatet blir därefter... Ska ha en roterande maskin med steglös hastighetsreglening... Men försöka går ju alltid...


det ska vara 3200rpm på den och sen är ju inte min lack den bästa så resultatet duger nog till min bil, jag körde hela bilen förhand förra gången och blev rätt bra, så sämre lär det ju inte bli, men åter till frågan, vilken hälla ska jag använda till vad?


skulle kört bomullen till poleringen och lammet till att ta bort vaxet med...


och vad ska man ha till det andra då?


*bump*





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka