Fixa grill

Har köpt en ny grill till bilen och undrar hur jag på bästa sett fixar denna. Nu så är den svart och skall bli i samma grön som bilen. Det är en Sierra grill som det är bort taget mitten på, det är inte helt jämt där mitten på grillen satt förut i kanterna, hur sliper man bort detta? Hur får man bästa färg på grillen? lämna in elle göra själv?



Svar på inlägget: Fixa grill



till å börja mä så får du ju ta å fixa underarbetet, är det mkt ojämnt? Isåfall skulle jag tro att du behöver spackla å sen slipa ner det, börja mä grovt papper å gå ner till finare hela tidn! Kan du lacka? Har du utrustning till det? Om inte så lämna in det, sprayburk ger inget bra resultat! MVH Falk


Vad kostar det att lämna in det då?` Det är en milimeter eller nåt kvar, så mykke att man ser det å känner med fingeret.


Kolla på min grill. lackad i i bilen färg, fast jag har sparat kromet på insidan för att det inte ska se ut som nått man sätter på epa traktorn.


Har du lämnat in eller gjort själv?


lämnat in..


Kostade??


Skulle kunna tänka mig att kostnaden ligger mellan 500-1200 kr.


vet inte jag lackade huv,lister,fram spoiler och grill för 3750:- inkl moms. så över 500 bör det inte gå på. sen beror det ju på hur du ska ha det osv.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka