bygga ock lacka om 245an,tips...

efter sommarn kommer hösten ock det är dax att riva ner bilen igen,vet lite hur jag tänkt å bygga om bilen,men det kan va roligt å få lite tips av lite kunnigt folk här i forumet,tack på förhand...



Svar på inlägget: bygga ock lacka om 245an,tips...



Gör för helvete inte de.!! Köp dig en till och bygg om istället.! Varför förstöra nåt så underbart bygge som det du har nu..?


Byt bil helt klart. 240 är så grymt fula grundlinjer att det inte går att få de snygga.


skaffa dig en egen bil innan du klagar på andra,men du kanske inte har råd...


håller med ! Förstör inte ditt vrålåk du har nu.. synd o förstöra.


gå till moppe kompisarna istället tönt, om du har några...


ja ta ett annat orört utgångsobjekt och ge dig på. måste även hålla med det om att 240 går inte få "snygga". Fräcka går det göra och det har din blivit. jäkligt udda bygge, roliga detaljer men "fin" = fina linjer och snygg bil på det sättet går inte uppnå med en 240


Ursäkta? Jag har flera bilar, varav en är just en 245:a... bonnfjant.


men dom är för rostiga och sketna för att du ska få lägga upp dom på garaget bonnfjant även fast ja inte gillar volvo så måste ja försvara ditt bygge! gillade det!


Jo visst är ombyggnaden snyggt gjord, men jag tycker fortfarande att med ett annat utgångsobjekt så kan det bli mycket mycket snyggare. Killen har ju visat att han har skillsen, vad är då fel med att använda dem på en modernare bil? (Och jo, jag får lägga upp bilarna på garaget.)





Nu handlar iofs tråden om tips på vad salleracing kan göra med sin 245a, antagligen har han redan fast bestämt sig för att bygga om den, så varför jabba emot? Åter till topic, självklart ska ju ett bygge vara unikt! Därför tycker jag att färgen du har nu är väldigt bra (och snygg). Men dekalerna går ju att förbättras, skulle vara snyggt med någon svart dekal. Klarglas, alltid snyggt! Andra baklysen? Dimljus? Sist vad jag kommer på nu är utblåset som jag tycker ser mindre bra ut. Hellre flera små med krom än ett stort med rost. Lycka till!


Sätt ditt ett bra V70 lysen bak skulle vara coolt, och försöka att få tag i ett unikt kjolpaket eller att du bygger om ett kjolpaket från en annan bil.


Bygga om lysen och huv till en Nissan 200sx s14 (?) Den som ser ut så här... http://silviars13.free.fr/images/nissan . -%2004.jpg Fast det kan bli lite tajt med motorn


hur det änn blir så ska bilen byggas om,det som ska på änn så länge är,ny lack,luftfjädring,popp upp dörrar,nytt kjolpaket,850 framlysen,ny sterio anläggning mm,bilens tema till nästa år är döden,tex:döskallar,gravsten,lieman...blir nog en cool lack,har även andra bilar jag ska bygga om,en bubbla,en 745TIC,sen när jag sålt alla bilar till hösten 07,då satsar jag på en nyare bil...förmodligen en volvo....


tycker att du borde satsa på en ny kärra , för den du har nu är ju kanon läcker som den är


Varför inte göra en retro-mod med 140-stuk fram?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka