Bra låsbultar till eftertraktade fälgar? ;)

Hej! Någon som har koll på vilka låsbultar som e bra Har hört att Volvo har ett set som kostar runt 1000.- som skulle vara det enda godkända? Någon som vet några billigare, men som är lika bra? Tacksam för svar



Svar på inlägget: Bra låsbultar till eftertraktade fälgar? ;)



jag rekomenderar att ha två olika sorter. har de på min nu. kostade 500kr satsen.


finns inga bra/dåliga.. för dom snor grejerna om dom vill ha dom ändå rätt fort.. d bästa e vällarmat eller annat skydd..låst garage etc. va ja vet så fördröjer låsbultarna litegrann bara oavsett..


Jo jag vet det, men volvo har ett par som du inte kan slå in något i och inte kan skruva på utan nycklar för att dom bara snurrar då. Någon som testat dessa? eller liknande?


okej a ne ja har hört talas om detta.. men d e som å jämföra spel industrin ja menar hur lång tid tar d för ett spel att crackas d kommer ut nya verktyg etc etc..e nog samma me fälgar..även om dom bara snurrar så går d säkert att svetsa fast nåt eller så..men d kan nog helt klart fördröja ännu mer å öka risken för upptäckt om nån sitter å svetsar på en parkering EDIT: Allting handlar ju om att fördröja "tjuvarna", så låsbultar å ett vettigt larm är väl d enda man kan å får göra i detta landet.. Om tjuven skadar sig när han snor din fälg så kommer du ju åka på d..


Och man kan inte säga att ett par fälgar är eftertraktade. Vill tjuven ha dom fälgarna då tar dom de. inte så att dom åker runt o letar efter fälgar i flera dagar.


Jag har fasen inga låsbultar på mina kom jag på dags att köpa kanske hoppas inga tjuvar här ute på Värmdö läser detta bara


Skaffa dubbla låssatser och ett larm med nivå sensor och sen om du vill lan du ju alltid koppla dubbla sirener eller en lastbilssignalhorn så att det hörs riktigt ordenligt när nån jävel inte kan låta bli...


inte för att lära ut nått men ifall dom vill ha fälgarna så kan dom ta dom... våran lokala gummigubbe gjorde det när pappa rörde bort nyckeln till låsmuttern... räckte att skruva åt dom andra bultarna utav bara helvete så låsmuttern nästan satt löst... å då gick den nästan att ta av med näven... bara en sak att tänka på


då tjuven inte får loss fälgarna brukar det inte sluta me att dom blir sönderslagna då?? =/





..d e väl rätt generellt att om inte en tjuv får va han vill ha så slår han sönder va d än e för nåt han ger sig på..


Ja men hellre att han slår sönder dom så att man kanske kan laga det. Än att behöva leta begagnade fälgar som är just den sorten som man har.. Iallafall i mitt fall, just den modellen utav fälg görs inte längre..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka