Lacka SAAB-fälgarna svarta?

Tycker ni att jag ska lacka mina nya SAAB 3-spoke double EVO 17" svarta eller ska jag låta de va som de är? Vet inte själv vad jag tycker så bvore mycket tacksam för era åsikter!



Svar på inlägget: Lacka SAAB-fälgarna svarta?



klart dom ska vara svarta!


Okej, men ska de vara mattsvarta eller klara?


Smaken är som baken, det är ju lite spec. att ha svarta fälgar fast man ser dom ju inte då. Gillar alu look.


Jo det är det jag funderar över också. Man ser inte fälgarna alls när man kör med bilen men.. Är det förresten någon som skulle kunna photoshopa en bild på min bild när jag har fälgarna på och göra de svarta så det ser VERKLIGT ut?


Visst det kan jag fixa, lägg upp en bild någonstans bara som jag kan använda. Billigast är dock kanske att köpa svarta plåtfälgar


måste du lacka allt svart på dom då ?


Tycker personligen att svart är riktigt ful, om man inte har en polerad kant, så man ialf ser att inte är plåtisar! sen angående hur din bil blir med svarta fälgar hade ju vart lättare att säga om du haft en bild..


först och främst tycker jag du ska säga vad du har för färg på dn bil!


Jag har lagt upp några bilder på bilen nu för er som vill titta, är inget att skryta med ännu men det ska bli ;P





Om du menar att inte alla ekrar ska vara det så.. jo det tror jag nästan, skulle nog se dumt ut annars. Om du menar själva kanten så vet jag faktiskt inte. Har tänkt att lämna in dem och få det ordentligt gjort direkt i så fall.


Va fasen du har ju samma fälgar som jag Kunde tidigare bara beställas till cabbar. Dvs om man inte gick in till Saab i efterhand o köpte några.


lacka dem inte svarta, de kommer se ut att du har vinterdäcken på med plåtfälg på långt håll.


Det jag gjorde ser för jäkligt ut men man får sig kanske någon uppfattning. Jag hade hellre lagt pengarna på att lacka kjolarna. Edit: Eller en vinge


Håller med!


Kolla även bilden i min andra tråd om någon som kan photoshopa min bil! Där har Gargoule86 gjort det mycket snyggt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka