Hur ska jag göra för att måla om inredningen?

Tjo! Hur ska jag göra för att måla om inredningen? Sandpappra, måla och lacka ? Vilket sandpapper isf ? Skriv gärna hur du/ni gjort.. Och så undrar jag om bilen går igenom en besiktning med tonade bakljus och blinkers ?? Har massor med frågor men kommer inte på resten nu



Svar på inlägget: Hur ska jag göra för att måla om inredningen?



måla inredning har ja inte gjort så mycke men spackla eller slipgrunda eller så e väl inte fel beror väl på hur materialet e.. Sen tonade bakljus å blinkers.. dom ska blinka å lysa me rätt färger dvs rött å gult.. sen måste dom reflektera bra oxå så du kanske blir tvungen att sätta extra reflexer vid besiktningstillfället ..


precis. tvätta rent (ex. t-röd), sandpappra med 400 papper (för att rugga upp ytan) sedan torka igen med t-röd (el. likn.) ja det går igenom OM de lyser i rätt färg och blinkar i rätt färg (enl. lag måste du ha rött ljus bakåt, bromsljus rött och orange blinkers, inget backljus är nödvändigt enl. lag men är smidigt), SAMT att du måste ha en e-märkt reflex (den kan du tjepa fast under lyktan med dubbelhäftande tejp)


okej, tack för hjälpen!


Ett litet tillägg.. att tvätta me lite silikon borttagning är oxå att rekommendera då silikon e vanlit vid interiör uppfräschningar å d går inte att lacka på..ser förjäkligt ut..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka