Sjukt billiga stylingsida, erfarenheter?

Kolla denna polska sida, ruggigt billiga priser! Undra bara om man törs beställa från dom, nån som provat? Vet att många företag här i sverige köper från just polen.. www.tuningzone.pl heter sidan



Svar på inlägget: Sjukt billiga stylingsida, erfarenheter?



Rörig sida, men verkar va billiga iaf:)


Det måste säkert finnas 10 trådar redan om tuningzone.pl Sök lite innan du skriver nytt...


Säger detsamma.. Finns mycket om denna sida här på forumet sök


Många från CalibraTeamSweden.se har beställt därifrån, dom flesta nöjda men var tydligen nån fraktskada och lite halvkass passform på någon del osv, men för dom priserna är det värt det.


om det bara fanns på engelska


det finns på engelska


hmm såg inte vart man valde det


Det finns några flaggor att klicka på nere till höger...


hehe.. såg att de visst stod om sidan redan! inte ofta man är å snurrar på polska sidor! tänkte provbeställa ögonlock därifrån men det gick inte att beställa "så små saker" som dom skrev. Lite synd på servicen..





vad ligger euron på nu förtin...


typ 9,5 tror ja


haha! tyckte front,bak o sidokjolar till 200sx var grymt lik DNSTradings paket


År priset per st på fälgarna eller per 4st?


Jag känner igen massor av kjolpaketen.. kan gissa att de där företaget säljer ganska mkt kopior! Men de behöver ju inte va fy skam.. men tanke på att nästan varje front kostar 1300kr, och Polen är väl med i Eu vad jag vet? så de är ju momsfritt dessutom.


Man måste väl betala moms iaf???


japp det är det. och det kostar 1500 kr i frakt för ett spoiler paket har jag hört. det finns fler billiga sidor i polen


Man betalar moms i det landet som man köper varorna ifrån. Alltså inte momsfritt, om man nu inte köper genom t.ex en polares företag etc.


här har kommit fram olika upgifter om frakten. 70dollar sa någon i en tråd, sen läser jag 1500kr här i denna tråden. moms ska betalas i polen. men om jag fattat det rätt så är priset som de visar på sidan med mosen inräknad.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka