Lacka inredningen

Hej!! Finns det ingen som kan förklara för mig hur man ska göra när man ska lacka inredningen i en s40, hade tänkt lacka hela mittkonsollen, plasten runt cd:n, fläktar m.m. Skulle även behöva lite hjälp om någon vet hur man tar bort all plast runt stereon och fläktar, ska man bara rycka loss det eller finns det skruvar någon stans? Tackar för alla svar!!!!!



Svar på inlägget: Lacka inredningen



Se till att du slipar ordentligt först så färgen verkligen fastnar ordentligt, sedan finns det plastprimer som är att föredra om du skall lacka det själv det gör så det fäster ännu bättre. Sedan är det bara att köpa billiga sprayburkar på OKQ8 eller hos lokala lackeraren i önskvärd kulör och spraya, 2-3 lager borde räcka, lacka inte för mkt varje gång då finns risken att det kan börja rinna. När du fått önskvärt resultat så är det bara att klarlacka, (obs klarlack kan vara väldigt rinnig så var extra försiktig med denna)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka