toning

vad e det som gäller vid toning av rutor och sådant ?



Svar på inlägget: toning



Jag är inte 100% säker men detta har jag hört. Du får tona alla rutor bak! Sidorutorna fram får du tona till 15% dvs. ljusaste toningen. Framruntan får man ju ha streamer på så jag antar att det också ska vara 15% av hela rutan. Men som sagt, EJ helt säker! Mvh


Men använd SÖK funktionen!! Jag fick upp 4 sidor med trådar när jag sökte på "toning" Här är ialla fall vad som gäller (taget från vägvärkets hemsida www.vv.se/templates/page3____12314.aspx ) Tonade bilrutor Vindruta måste ha en ljusgenomsläpplighet av minst 75 %. Annan ruta i förarens siktfält ska ha en ljusgenomsläpplighet av minst 70 %. Kravet gäller både inifrån och utifrån. Det är inte tillåtet med film eller färgskikt som ger störande reflexer eller bländar andra trafikanter.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka