Placering av sportstolar

Jag har en liten fråga. Vad säger besiktningen om man tar bort baksätet i en calibra och sätter dit sportstolar istället?



Svar på inlägget: Placering av sportstolar



Ingen som vet??


lättast är ju att ringa å snacka me dom


Sålänge trepunktsbältet fungerar som det ska!


Ja de har jag me undrat, funderar på samma sak =/


tror inte dom gillar det. bilen ska tydligen ha det antal platser som står i papprerna


då kan man ju sätta i tre sportstolar men man kan ju regbesikta med fyra stolar två fram två bak eller så kan man ha tre bak


Men fan då, så seegt :S Orka köpa 5 sportstolar ^^


prova att besikta med fyra stolar du som sagt det beror på vilken grinpelle man får till besiktningsman också


tror det blir svårt att få plats med 5 sportstolar i en sportare speciellt i en calibra. Får bli 4 stolar så får man hoppas man kommer igenom besiktningen.





så länge bältena är kvar (orginal) så bryr de sig inte om du har plockat ur inredningen.


Har själv "sportstolar" i min bil, 2 dörrars, men dessa kan man inte fälla ner, och jag har baksätet kvar men man kan flytta fram stolen längst fram då kan alla smala komma in bak iallafall så tror du dom säger något om det då?. För besiktningskillen kanske möjligen har kraftig benstomme så då kommer han garanterat inte dit bak för att kolla bältena. Brudar som inte kommer in där bak är inget att ha skämt o sido.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka