Stylinglyktor till Audi A4

Jag har nyss köpt ett par A4 99-01 Angel Eyes Svart från Hova.com. Har tagit bort orginallyktan men när jag skulle sätta dit Angel Eye-lyktan märkte jag att den inte passar, eller åtminstone verkar omöjlig att montera. Bilen jag har är en Audi A4 Sedan. Är det någon som monterat liknande lyktor på en Audi A4 innan? Ska man behöva ta bort kofångaren eller nåt annat?



Svar på inlägget: Stylinglyktor till Audi A4



hej! har en opel vectra b -97:a och hade väll lite liknande besvär som du. vad är det som krånglar mest? det var förbannat trångt att montera dom för fronten tog imot en hel del. men det gick tillslut. man får tricksa och dona en hel del om man säger så.. försök förklara lite mer detaljerat så ska vi nog få ordning på det.


Ok. Svårt att förklara men för det första är orginalet en tvådelad lykta, vilket angeleye inte är. Sedan är hela angeleyelyktan mycket tjockare och verkar inte stämma överrens med karossen i partiet där blinkers sitter.


nej blinkers har jag i en enhet nu med, satt i 2 förut med. kontrollera bara att angel eyesen är till rätt årsmodell av din bil, det skilljer ju endel från a4 96-01 eller när det är facelift.. slå hova en signal så hjälper dom nog glatt till annars. men det är lite bökigt o trycka in dom.. kan du ta av fronten så gör det. absolut smidigast.


Surfade lite och upptäckte tyvärr att man nog måste såga i plåten. Det vill jag inte göra. Jag vet inte du kan kolla kanske. http://nordicaudi.com/index.php?url=ark . p&var=





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka