Tips för att styla Mazda mx-3 92

Jag tackar för svaren



Svar på inlägget: Tips för att styla Mazda mx-3 92



en liten fråga till.... Jag har en 92:a USA import, skiljer den sig i "måttet" från 91:an? Kollade på Wsrp.se och carstylingtuning.com. Där finns det en massa bodykits, lampor etc. Men passar låt oss säga en Mazda - MX3 91/- Front bumper "US-2" ( http://carstylingtuning.com/scripts/pod . p?IDZ=4555 ) min 92:a?


kjolpaket till en mx-3 kan du hitta på http://www.stylingkompaniet.com/ http://pakfeifertuning.com/store/index. . h/98_22_92 vad jag vet så börja mx-3 tillvärkas 92 så jag tror inte det finns några 91:or. alla mx-3 har samma model det ska inte skilla vad jag vet.


Har du en usa import? isf har jag headlightcovers som inte passar på min eurospec.


Nu e det så att jag e ganska "ny" på att styla Kan du förklara vad det är ?


Skaffa mörka kolfiberlooklyktor bak! Inte så många som har sådana, och bilen blir jäkligt nice! Hade dom på min förra bil: http://www.garaget.org/gallery/archive/ . 0-4756.jpg


Det är kåpor man sätter fast över framlyktorna Bild: http://www.robzon.com/uploader/uplfolde . 084955.jpg


Nice, vad ska du ha för dom? Jag har kollat på lite olika kits till bilen. Kanske jag kan höra vad ni tycker? Jag tror jag är säker på vilken jag ska ha fram:http://pakfeifertuning.com/store/produc . 3f156ccd20 Tycker den är väldigt läcker. Och vad jag har sett så är det nog inte många som har den i Sverige i alla fall. Bak så finns det ju den som hör till den där fram, men tycker inte den är så jätte snygg:http://pakfeifertuning.com/store/produc . cts_id/936 Har inte hittat den jag ska ha där bak än. Har inte riktigt fastnat för något än. Till sidorna så hittar jag bara ett stuk som jag tycker är snyggt:http://212.214.223.230/shop/catalog/pro . ts_id=1679 Vad jag kan avgöra så är detta stuk väldigt "standard" passar till allt. Annars så finns det ett paket erbjudandet som fiins och köpa på -> http://www.streetperformance-butik.se/ . Där får man "Komplett kit från Pakfeifer med Frontspoiler, Vinge, Liten Vinge, Sidokjolar, Ögonlock, Bakspoiler, Huv, samt ev. klarglasbaklyktor". (25 369:-) Som sagt, det finns en del att välja mellan.


..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka