Ang: Lacka fälgar

Hejsan! Nu är det så att jag tycker att det är så jäkla snyggt med vita fälgar, men vet inte riktigt om det skulle kunna passa att lacka fälgarna som sitter på min 850, kolla gärna bilderna på mitt garage och skriv sen om ni tror att det skulle funka eller om det bara skulle se larvigt ut? mvh



Svar på inlägget: Ang: Lacka fälgar



njaa, enligt mitt tycke ska du inte ha vita fälgar.. men det är vad JAG tycker.. du gör som du vill


var väl det ja trodde men endå så känns det som att det skulle kunna bli lite snyggt o annorlunda speciellt om man skulle lacka handtag + lister och få på lite toning, tror endå att det skulle kunna bryta av lite mot den blåa färgen! Inga fler som har någon estetisk åsikt eller kanske rentav kan leka lite i photo shop?


Jag ska väl egentligen inte uttala mig om det, eftersom jag tycker att alla vita fälgar ser fula ut. Tycker egentligen att de bara passar på rally-bilar och på vitlackerade bilar. Fast vitt och blått brukar ju fungera ihop. Men jag tror att din blåa färg är lite för mörk för att det ska passa.


nej för fan. . inge vita fälgar på en 850 . kör dom med titan färg iställt. . så får du lite R-stuk





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka