Vart kan jag köpa grundfärg?

Är det lackfirma som gäller eller kan man köpa någon billigare variant någonstans? Ska lacka iordning en volvo som jag har och behöver grundfärg, någon som vet vart jag kan få tag på billig? Någon som vet vad det kostar ungefär på en lackfirma?



Svar på inlägget: Vart kan jag köpa grundfärg?



Är inte så insatt på just ämnet lack, men det går ju alltid att höra på mekonomen eller biltema, dock skulle jag rekomendera en lackfirma då de har mer erfarenhet.


Grundfärg finns att köpa på den välsorterade macken eller som ovanstående säger på Biltema, Mekonomen eller liknande butik.


jag köper all min färg till bilen på färgfirmorna här i stan.. dem blandar iordning en burk på 10 minuter!


Så du Danne, det är bara att åka runt och kolla med alla lokala billackerare. Kan inte "söder om stan" - bara delvis norr om stan så du får hitta själv. Kul att veta sedan vad det kostade och hur det gick att "kladda själv". /Göran





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka