Solar Plexius, hur funkar det i era bilar?

Hej! Någon som har detta i bilen?? Har precis monterat mina skivor och den i bakluckan "hänger" några centimeter från rutan. Det skramlar om den när jag är ute och åker...någon som har några tips på hur man får den att sluta skramla? Få den närmare rutan??



Svar på inlägget: Solar Plexius, hur funkar det i era bilar?



Svårt att säga när man inte har bild på det! Annars kan du testa med silicon eller häftmassa för att få skivan att fästa en gång för alla så att den inte skramlar...


Testa vika eltejp eller liknande och försök kila fast mellan plexit och stopparna som håller rutan på plats. Man får lägga på några ställen, men det slutar skallra iaf.


Hmm....du menar att det inte syns utifrån???


Jag vet inte hur man sätter fast skivan i din bil men när jag monterade så satte vi skivan så att överkanten och nederkanten tryckte ut mitten mot glaset.


hade oxå toning från solar plexius. hade detta problemet + att det läckte in vatten. ringde dom och dom skickade nya rutor med förhoppning om bättre passform, inte passade detta heller och jag ringde igen. dom gick med på att returnera skiten och jag fick pengarna tillbaka... det är lönlöst att försöka få det att passa, försök istället att returnera och köp riktig toning!


Kan du utveckal dig lite? Låter ju bra:D Vet inte ens om jag satte listerna rätt. Satte limsidan mot kanten(bilen) och mjuka sidan mot plexit





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka