myrbo i sidokjolen?

i dag har jag monterat bort orginal fronten och orginal kjolarna och orginal baken. när jag demolerade vänstra sidokjolen så börja det rengna myror från den. när jag sedan fick låss den så kom det över 200 myror ner ramlande. dom hade byggt ett jätte bo där. är detta normalt? någon mer än jag som har haft det?



Svar på inlägget: myrbo i sidokjolen?



vf har bilen stått stilla ett halvår eller ? dom skulle väl knappast bygga bo där medan bilen rör sej


borde betyda att bilen är tillräckligt låg iaf om det kommer in myror


Hahaha, verkar ju helskumt...


tecken på att du kör för lite och för sakta så dom inte flyger av:P


Haha! Hör de hemma där?


Det är bäst att få bort alla myror, annars kanske de bär iväg bilen någon dag.


Har man bilen ståendes en längre tid på samma plats så kan det väl hända. En vän till mig hade ett fågelbo under huven. Han upptäckte det när han skulle kolla oljan på bilen. Killen använde bilen varannan dag, men bara korta sträckor. Tydligen så tyckte den ruvande honan att det var varmt och skönt i motorrummet. (Han lät bilen stå tills ungarna flugit ut.)


Det är vad jag kallar en god gärning! Till skillnad från många andra människor som i princip bara slänger ut "ohyran"...


haha, någon kollar för mycket på tecknat





Ja, på Kalle Anka och Tom o Jerry kan allting hända.


så är det faktikst men hur komm dom dit egentligen hel mysko


klockrent *ASG*


Jag undrar om samma sak är på min bil, ibland kommer de en myra eller två krypande inuti min bil.... fast det är ju klart det är en saab å den attraherar det ena å det andra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka