Saabs Grip ska appliceras

Jag vill ha en grip på Saaben, har sett att många har en grip (passar ju fint då jag fått en Griffin) på de bakre delarna av bilen, har sett på bland annat 9000. Jag undrar helt enkelt vart man kan köpa dem?



Svar på inlägget: Saabs Grip ska appliceras



Åk till närmaste reklam firma. Dom brukar inte ha några problem med att trycka upp dom. Och ett plus e att ha en mall eller något att ge dom. Inte så farligt dyrt heller.. Lycka till. Mvh Svärd


Kan tipsa om en mkt bra sida http://web.brandsoftheworld.com/ Där kan man hitta eps eller illustratorfiler som ni kan ge dekaltillverkaren. Det stora jobbet är oftast att "vektorisera" en dålig liten kass bild som någon lämnar in men på denna sidan kan man hitta många "riktiga" logos. Bara skriv in Saab där i sökfältet och leta lite och "poff" så hittar du din grip eller vad du nu skall ha. Lägg filen på en diskett o ta den med dig till en dekal / skylttillverkare så är det nog inga problems.


http://www.dekaltrim.nu/prod_show.asp?a . =Logotyper mvh


Någon som köpt denna av dekaltrim och kan rekomendera den gällandes hållbarhet`?


Det lär nog inte vara några problem. Ser att de kör med JAC Serisign folie och garanterar 8 års hållbarhet. Då menar man egentligen i solljus och att färgen håller sig i 8 år men i verkligheten så håller den nog ännu längre. Tror du tröttnar på gripen långt innan du behöver oroa dig för dekalens hållbarhet


Tack så mycket för tipset Redbull. Dekaltrim, har de någon fysisk affär? Jag ska till stockholm imorgon (idag Onsdag alltså), de kanske huserar där?


Jag har gjort en liten skön smygning i fönstrena med mina... Blev Jätte nöjd





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka