Vita Bakljuskåpor

http://www.garaget.org/annonser/?view=58107 Är inte detta för skrattretande? förargad blir man av att någon TROR att man kan få folk att betala 1500 för lite ljusrörsplast böjt med värmepistol! Idiotiskt vill jag påpeka MAX skulle man väl betala en hundring för jobbet eller göra dom själva.. om man skulle vilja ha såna..



Svar på inlägget: Vita Bakljuskåpor



Ja jag trodde ju först att de va helvita kompletta bakljus då hade ja kunnat betala 1500kr men för detta nej.Tror inte det ser speciellt snyggt ut ser nog bara konstigt ut eftersom de typ ska klistras fast.


Ja det är sant! hellre lägger jag ju till en 100 spänn för att få lampor till de snyggare lysena, visst det skulle ju gå att pröva göra såna själv om inte annat.


fan vad kasst!


Kan påpeka att jag redan har kunder på volvo 240 kåpor och fått kontakt med en BMW ägare som erbjudit upp till 5000:- för en uppsättning till hans BMW... Sen är det ju upp till var och en att bedömma vad man anser att saker och ting är värd.. Men detta priset är utsatt just för att vi inte vill ha någon större kundkrets... Då vi bara har gjort dessa som en kul grej och inte som en affärsidé. Något annat?


Tycker det är skoj med lite kreaktivitet.. så tummen upp för detta!! man kanske skulle vart mer attraktivt om ni la upp en bild med dessa monterade på en bil?


Okej det låter som en ren lögn, 5000 för lite ljusrörsplast, nja tror det är skändning bara.. Antingen så ljuger köparen av dom eller så är det något annat fet.. aight?


Hmm, du kanske skulle informera folk att du smälter till ljusrörsplast i garaget hemma och kvalitén kan vara sisådär iochmed att du smälter skiten för hand kan resultaten variera, för om folk ska betala uppemot 5000 spänn så är det inte omöjligt att dom förväntar sig toppkvalité Det kan ju vara nämnvärt skriva att CE märkningen slutar gälla såfort att man börjar modifiera reflektorerna etc så lycktorna kan bli olagliga för gatbruk.


skall la säga att kan nån göra det under femtusen är jag glad..


Tack det värmde, och du kan ju gå i god för att jag upplyste dig om kvalité och allt sådant eller hur? Har föresten mailat dig ang just bakljusen, vet inte om du har sett det?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka