Rosa lack???

Jag har tänkt å lacka om min lilla e30 till en ljusrosa metallic ton.. Någon som vet vart man kan hitta bra färgprover? Va hos lackerarn men dom hade ju 70.000 olika färgprover. Någon bra sida som man kan gå in å kika på?



Svar på inlägget: Rosa lack???



haha de är inte lätt. men en vanlig färgbutik har mindre kartor.


Och man kan få fram eventuell färgkod då?


Ne det är inte lätt å hitta det man vill ha! Gå in på den här sidan http://www.ancr-produktinfo.se/kulor.htm och hör med dom dom kan dom Eller någon annan som tillvekar lacker! Ta flera olika prover på spreyburk, så kan du lackera på typ en stor plåt och jämföra!!! Så kanske du hittar något som du gillar! Lycka till!!


Tackar!!!


Hör med Ägare: PeterS här på garaget has lack på sin bmw e ju snygg!!!


Hade en lila/rosa metallic med pearleffekt i på mitt senaste bygge. Se länken... http://www.garaget.org/?car=12073&image=120708 mvh


Mkt trevlig färg. Du råkar inte ha färgkoden?


Tjena tror den kommer att bli grymt snygg i rosa. Den var ju cool redan nu, blir ju lite mer tjejig i alla fall Hoppas du hittar en snygg nyans Lycka till.


Det är "Suzuki Pink", har dock ej färgkod då jag bara valde en som va lik va jag ville ha Mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka