Lacktips.

Hejsan! Hur skall jag bära mig åt när jag lackar mina nya backspeglar för att det ska bli bra och hålla? Har orginalfärgen men ingen Primer så det skulle jag också behöva tips om! Mvh Dalle.



Svar på inlägget: Lacktips.



åk till en lackerare så får du det perfekt. om du dock har kompressor och sprutverktyg och dammfritt rum kan du göra det själv. men om du har lacken lär det inte bli dyrt om du åker till en lackerare, några hundringar skulle jag tro... har dock inga tips om primer! lycka till!


tjena! stick in till närmsta lackverkstad och kolla pris vetja. jobbar som lackerare själv. tror du skulle kunna få ge mellan 400-800 väldigt beroende på ställe till ställe, men tror du kan komma undan rätt billigt. vad är dom i för material. står på speglarna någonstans. är det abs är det bara måla på. pp eller pc behöver du en pp grund.. men som sagt va tror du lika gärna kan lämna in dom någonstans. be dom ta de lite på sidan av bara lycka till





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka