Nån som vet var man kan köpa sportstolar utan att beställa dom??

Nån som vet var man kan köpa sportstolar utan att beställa dom Som typ micro mm.???????



Svar på inlägget: Nån som vet var man kan köpa sportstolar utan att beställa dom??



Realcar ??


med tanke på att stolarna är så dyra som över 3k och att dom tar så stor plats i mängd så är det inte många affärer som köper hem stora partier utan beställer hem efterhand som folk vill ha.


jag har med tänkt köpa en sportstol, men att betala över 3000kr för en som man inte har provsuttet är en förstor chansning tycker jag.


mjo måste hålla med er om att beställa inte är världens bästa om man inte vet hur det är och sitta i dom.. kan ju allt besöka Realcar, Micro osv som säljer sådant.. Mvh Kevin


håller med.. man köper inget utan att prova.. därför undrar jag om ni vet fler affärer som har eller kan ta in stolar.. utan att beställa över internet


Köhler Racing har jag köpt dom av det blev as bra!


om det är rally/racing stolar du menar så köp idrottsbladet och kolla i annonserna så borde du hitta någon bilsportbutik som har lite stolar hemma.


på bilutstälningar bruka dom sälja sånt ju och då kan man ju även proba.. Elmia? bla..


kan ju prova på både micro och realcar men som sagt även på mässor





micro


Aros Tuning & Performance i Västerås! ; )





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka