Lackad ljudinstalation??

E ni också trötta på alla lackade ljudinstalationer som ser likadana ut? är detta en döende trend eller tror ni att den kommer att hålla i sig??



Svar på inlägget: Lackad ljudinstalation??



tror nog den kommer hålla i minst 1-1½ år till även om ljuset kommer att gå mellan LED och lampor. Dock väntar jag med spänning efter fiberoptikslösningar... Om det lär komma nån gång snart vill säga, vilket jag inte tror....


jag tycker allt att det är snyggt.. Om finishen är bra! Tyvärr är det väldigt sällan den är det.. Själv gillar jag mer det rena stuket och kommer köra med raka linjer i bagaget Klätt med vanligt oldschool svart tyg..


samma här vanligt svart tyg e helt klart snyggast. och fiberoptiklösningar finns redan kolla med JP disco dom ville trycka in massa fiber i min bil men jag har inte bestämt mig riktigt än dock..


Det finns så att man kan köpa det, men det är inte så vanligt... Man kanske skulle skaffa sig en stjärnhimmel i bilen med hjälp av fiberoptik?


Håller med om att det är ganska trist när den ena ser likadan ut som den andra, annars så tycker jag att det är skitsnyggt med lackad ljuninstallation...


kan se snyggt ut med lack, dock gillar jag inte något extremt, vill att allt ska flyta ihop med bilen, se original ut även fast man gjort en himla massa.


det med stjärnhimmel har jag också tänkt på men det blir tyvär ett litet problem om man har en bil med litet mellanrum mellan innertaket och yttertak för fästena på fiberoptiken e ca 1,5 - 2,5cm så det skrapar emot yttertaket.. ( och ja West coast custom gjorde det men det låg distanser i hela taket och man såg att det inte var så snyggt )...


inga mer komentarer??


jag har byggt mitt i blått tyg till blå bil. har plastat lådor och sedan klätt in allt. http://www.garaget.org/?car=1885&image=143966





Tycker likadant som någon ovan att vanlig högtalar matta är nästan snyggast, beroende på vad man har för bil också dvs.


hellre klär jag de jag gjuter i glasfiber än målar det. snyggare om man klär det.


hehe ja slacktade hunden:P ne men:P haha nästan. fast de ljudbygget ligger ändast i låder nu:P





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka