Bilköp, ge förslag :) ?

Tjenare. Jag ska köpa ny bil men jag har inte bestämt mig om vilken bil jag vill ha. Jag vill ha en bil med stark motor och som ser bra ut. Vill också kunna styla den. Jag är intresserad mest av: VW Corrado , Honda CRX Har ni några andra förslag? (ps. Hur mycket kostar det att montera ett kjolpaket på t.ex en Corrado?)



Svar på inlägget: Bilköp, ge förslag :) ?



Beror juh på vilken prisklass lite du tänkt dig? Men en Golf VR6:a är enligt mig en mycke bra bil finns även en hel del styling till den.. Själv gillar jag inte CRX:en.. men de e juh bara min smak..


det finns ju corrado VR6/G60. annars är ju BMW 325 E36 en mycket trevlig bil, dock har många en sådan. till golfen finns det obegränsade stylingtillgångar. vad är det för prisklass du vill lägga dig på? då är det lättare att hitta förslag!


Jag skulle nog valt corradon framför crx:en, trots att jag har honda själv . Corradon tycker jag ser riktigt bra ut, inte så hemskt vanlig heller, golf har väl mycket mer stylingmöjligheter än corrado kan jag tänka mig men ett par feta fälgar, sänkning och lite småpill så är du i hamn


CRX:en har ju ett oslagbart acc från stillastående, men det tar tyvärr slut på de högre växlarna, corradon ska du ha med vr6-motor, mkt bättre än G60:n... Gör en kombination, ta en crx, släng i en vr6-motor och ta corradosn skrämkanter bak å montera på crx:en så får du en fet crx....


Hade tänkt mig en bil i prisklassen ca 30000kr. Kan man hitta en Golf vr6:a för det priset? (ps. Någon som vet vad försäkring kostar för en corrado? Jag är 18 år)


Antingen Honda Civic VT (~150hkr) eller Honda Civic ESi, båda e väl rätt pigga och framför allt snygga


klart vr6:an. ett tjolpacket på en corrado går på en ca 500-12000? alltså en 5000-12000kr lite beroende på vad du vill ha för kit!! men helst klart skall du ta en vw!!


Sökte lite. visst du kan hitta Golf VR6:or men de är körda med kring 20000 mil.. själv skulle ja satsa lite till o få en som är lite bättre skick för kring 40 000-45 000kr.. får söka lite om man vill hitta den perfekta.. Corradona liggar väl i samma prisklass vad jag såg när ja tittade snabbt igenom på blocket o så.. så de e väl bara att välja vilken du själv gillar bättre..


Vet inte riktigt vad det skulle kosta att montera/lacka kjolpaket om man inte gör det sj men en villdgissning är 20-25tusen 10tusen kjolpaket 10-15tusen montering och lackning men ja vene lät lite mkt hehe





Honda prelude -1993 är en fin bil "


håller med föregående talare.. Prelude!!


Jag hade inte köpt en Corrado, kompis som köpte en sån och den bara klydade den låg i "din" prisklass. Sen om du klper G60n med kompressor så kan du räkna med att den kommer behöva bytas om den inte redan rasat. Visserligen är dem rätt lätta att göra feta med 18" och sänkning kommer man långt. Men jag hade köp en E36:a dem håller i längden och för dina pengar så lär BMW gå bättre än en Corrado från den tiden. Satsa på BMW !


de är fina, men då ska det ju vara 1992-96 de har snyggas front!


Köp en japs för dessa pengar... En Honda är inte helt fel !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka