Lacka fälgar? Hur?

Jag har ett par gammla fälgar som bara ligger å skräpar men dom ser f*rjävliga ut så tänkte lacka dom men vet inte riktigt hur man gör så är det någon som har några bra tips vad man ska tänka på och så?



Svar på inlägget: Lacka fälgar? Hur?



gör ett bra grundjobb först bara, slipa tvätta se till så ytan är jämn, sånna grejer syns ännu mer när du får färg på annars.. Sen är det bara att spraya..


Precis som någon skrev här så är ju grundjobbet väldigt viktigt för att få ett bra resultat men tänk också på att inte lägga på för tjockt med färg, spraya hellre flera tunna lager med några minuters torktid mellan varje lager..


Finns det risk att fälgarna blir felbalanserade när man slipar och målar dem? Har nämligen rostiga plåtfälgar som jag tänkte försöka rädda med lite färg, men då måste jag slipa bort rosten först.


Ingen fara om du inte slipar massor, men annars är det ju bara att lämna in dem på balansering igen, kostar inte många kronor.


Okeyy tack för dom bra svaren





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka