Bilprovningen

Var o beskiktigade min bil idag, gick inte igenom p.g.a fel färg körriktningsvisare bak, har vita glas bak, ska man alltså behöva ha ett par vanliga, normalfärgade glas också att sätta på vid besikning? Har precis köpt bil o så, så är lite ny på detta!



Svar på inlägget: Bilprovningen



mina är röda orginal så ja fattar inte hur den inte kunde gå igenom, finns ju hur många som hellst där ute som har annat en gula blinkers bak


jo int borde de va nå problem att få besiktat me vita blinkers.men har du kanske vanliga belysningsknoppar bakom glaset för om du har vita glas måste du ha oranga knoppar.


du fick säkert för att d blinkar vitt.. sätt i oranga lampor..


det är orangea lampor i!


Men är dom nya? Vet många som åkt på de. Färgen släpper på lamporna efter ett tag o då börjar de blinka vitt. Ha även märkt att vissa billiga lampor blinkar för vitt redan från början.


hmm de har ja inte tänkt på, ska kolla detta, tack för tipset!


jag åkte dit för att det inte blinka tillräckligt gult , då hade färgen bränts bort satte in nya gula lampor sen var det inga problem men nu kör man med osram diadem mycket finare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka