Vad passar till denna spolers?

Jag har en opel calibra. Jag har hittat en spoler som jag tycker är snygg och vill ha på bilen. Men det finns inget kit så jag vet inte vad jag ska har för kjolar och bak spolers. Kan någon ge tips något som passar. Tacksam för alla svar.



Svar på inlägget: Vad passar till denna spolers?



lite svårt å se den filen med tanke på att de antagligen bara är du som har den bilden på din dator. Leta upp internet länken till spoilern igen å posta den.


har gjort det nu


ja du. den ser relativt rund ut den spoilern så nåt kantigt sa du nog inte titta på bara.


Det finns Radical-sideskirts... http://eurotuning.biz/products.php?Sect . el=Calibra *Edit: Såg att den fanns på andra sidan på sungraphic.se http://www.sungraphic.se/product_info.p . ts_id/2129


ok tack men vad ska jag ha bak eller behöver man inte det för det ska bli snygt? fler förslag


du gör bort dig rejält om du kör utan bakspoiler med dom sidokjolarna och fronten ;P Det finns grejor.. Bara att leta runt lite.


tror ni denna kan passa den front spolern och kjolarna http://www.scstyling.com/product_info.p . ts_id=3662


ja FFS! såg helskön ut. kjolarna här ovan ser inte heller helt fel ut. lite nät i hålen så blir de säkert helkalas.


tack Då tror jag jag kör på det. Jag tror det blir hur bra som hälst. Men är inte så säker att bakspolern skulle passa till den fronten men jag hoppas det.





de kan inte misslyckas me den bakspoilern... den e riktigt fet!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka